Hageland Tronsholen (NO)

Hagesenter Tronsholen Hageland 3

Metamorfose van bestaand tuincentrum

Plaats  Tronsholen, Noorwegen
Realisatie  2021
Design  Smiemans Projecten

Purpose

 tuincentrum


Nieuwe biophilic look

Voor tuincentrum Hageland Tronsholen realiseren wij een geheel nieuwe look. Deze locatie krijgt een nieuwe entree en alle gevels worden vervangen.

De transformatie van dit tuincentrum startte in september 2021. De nieuwe look heeft een biophilic uitstraling die de verbinding met de natuur versterkt. Er wordt gebruik gemaakt van materialen als hout en groene gevels. Ook de entree krijgt een upgrade, waardoor deze meer uitstraling krijgt en beter zichtbaar is.

Wilt u ook een aanbouw of verbouwing?

Lees er meer over in onze renovatie folder

 

  • Helder advies over innovaties en mogelijkheden;
  • Begeleiding op alle facetten van begin tot eind;
  • Altijd de nieuwste technologie├źn en systemen
  • Verzekerd voor service en garantie

Uw Knowledge Based Builder

Vraag vrijblijvend informatie aan: